сряда, 14 септември 2011 г.

Моят тройно щастлив ден

Публикувано от Unknown в 7:03
     Знаете ли,че освен известните тройно критични дни, съществуват и тройно щастливи дни??!!Аз знам, защото именно 14 септември е датата,която я свързвам с поне три щастливи събития.
Днес преди 39 години, на бял свят с мощен глас, е проплакал моят най-любим мъж в живота-Александър.Раца и Любен, неговите родители, са дали живот на един прекрасен човек,който промени живота ми до неузнаваемост.
 Честит рожден ден,мили мой, Alsandro! От сърце и с много любов ти пожелавам все така смело да вървиш напред и да следваш мечтите си и най-вече да ги постигаш ;) да покоряваш с успех  нови висини и да продължаваш да се радваш на живота,да не пресъхва онзи ведър и оптимистичен дух,а щастието,радостта и късметът винаги да бъдат с теб!Обичам те!
     Втората ми причина за тройно щастливият ден е четвъртата годишнина от както станахме гаджета(все още не сме женени,затова това си е нашата годишнина). Преди години,когато  си мислих,че принцовете не съществуват и че всички мъже са крастави жаби, (ето тук правя една малка скоба за една голяма Жена- моята майка, която ми беше невероятна опора тогава и ми казваше ,че точно ,когато не очаквам Любовта ще ми се стовари на главата)та тогава един сайт за запознанства ме срещна именно с Alsandro.Естествено, когато ме заговори, нямах и най- малката представа,как ще ми се преобърне животът,но съдбата така завъртя нещата....В момент, в който губех едно дълго приятелство,се зараждаше новата ми любов.Сърцето ми се раздираше от тъга,а в същото време Александър ме караше да се чувствам най-щастливият човек на земята- и все още е така!Слава Богу -след години това приятелство се възроди,за което съм много,много щастлива,че го имам!
           Пишейки сега, в зората на 14 септември, с усмивка се сещам как днес преди 4 години се втурнах в едно морско приключение с един почти непознат за мене човек.Дестинация -Созопол :)) И както беше казала майка ми- Любовта ме срази изведнъж.Даа,това беше влюбване от 30-тия поглед хихихи.Стоейки на плажа,взирайки се в далечната морска шир, изведнъж погледът ми попадна на Александър и си казах- Но какво търся аз???Принцът е пред мен,това е моята половинка???
 




       Усещането за влюбване беше една мъгла,която бавно се вдигаше и от нея изплува Той-Той който прави животът ми прекрасен и вълшебен, Той,който е моят приятел и опора в живота, Той,който ме кара да се чувствам нежна и женствена, Той,който запали огънят на любовта и го подържа все още толкова буен с невероятна любов и страст,Той,с който можеш да говориш винаги за всякакви неща,Той,с който никога няма да ми е скучно,Той-бащата на детето ми-това е и третата ми щастлива причина за днес.
       Преди две години за мен беше първият ми работен,учебен ден.Връщайки се от работа,реших да направя тест за бременност,макар че беше много,много рано за това.Но така го направих че си оставих ръцете и нищо почти не се получи.Реших и втори път да го пробвам и когато видях двете черти полудях от кеф.Вечерта имах среща с Александър,в нашето заведение,където беше първата ни среща.Направих една продълговата кутийка за подарък,взех панделка, купих тест и реших да го направя на срещата. О ,Господи благодаря ти! Чертите отново си бяха две. Това беше най-невероятният подарък ,с който можех да го изненадам .Само, че Александър не пожела нищо да му подарявам.Аз съм му била подаръкът :)Ех,че инат,а само да знаеше...Е,казах му, че подаръчето е малко,от сърце и с много любов и ако не го хареса да ми го върне.Това е един от миговете в живота ми,които никога няма да забравим-миг на щастие,радост и много вълнение.Сега тези две чертички ни се усмихват,радват и правят първите крачки в живота -нашата сладка дъщеричка Виктория :)


Сигурно ще попитате и за тортата-днес ще я украсявам и после ще показвам.
Ето,че мина и този невероятен ден, пълен с много хубави емоции и изненади. Решението за дизайнът на тортата взех в последният момент.Исках да е метълска и избрах любимата група на Алекс- Sabaton.


Изненадата беше пълна- ще видите на колажчето по-долу:)Доволна съм и от изпълнението и от вкуса- първата ми успешно направена еклерова торта.Сега лягам спокойна в очакване на утрешните вълнуващи дни с Вики и Алекс и нека всички имаме поне няколко тройно щастливи дни в годината!



4 коментара on "Моят тройно щастлив ден"

VioletCloudlet on 13 септември 2011 г. в 22:50 каза...

Весело празнуване, Ани ;)

dashick on 13 септември 2011 г. в 23:08 каза...

Много мило ми стана като го прочетох!:) Безкрайно се радваме за вас и много ви обичаме! Бъдете много щастливи, а на Сашо весел празинк!

Unknown on 14 септември 2011 г. в 5:42 каза...

Благодаря, Вили и Дани :)

Маги on 14 септември 2011 г. в 13:54 каза...

Весел троен празник, Ани! Бъдете много щастливи и още много поводи за празнуване да имате! :)

Публикуване на коментар

 

Cakewish Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez