вторник, 11 октомври 2011 г.

Vintage cake

Публикувано от Unknown в 23:22
След тортата гимнастичка,в същият ден исках да направя и торта изненада за рожденият ден на директорката в детската градина , в която работя.Тя е ревностен почитател на моите торти и ми дава много кураж и подкрепа в направата им.Беше много изненадана при поднасянето и и идея си нямаше,че може да получи торта за своя рожден ден.Тортата отново е вита със лек сметанов крем и фламбирани банани(сега наблягам много на тях хихихи). Цял ден се чудех какъв дизайн да направя и в главата ми се блъскаше една пустота от идеи.Ужас!Вътрешното ми Аз се бореше с модела на Буболинката за Vintage cake и нищо друго.Тази торта е една от любимите ми, и като визия и цветове.Много исках да я направя и явно времето беше дошло.Ето го моето интерпретиране на този модел.

3 коментара on "Vintage cake"

Mарияна on 12 октомври 2011 г. в 1:23 каза...

Много нежна торта. Директорката е щастливка!

Zornitsa Nikiforova on 2 ноември 2011 г. в 6:08 каза...

Прекрасни торти, прекрасен блог! Заповядай и в моя, имам награда за теб http://zornitsapizza.blogspot.com/2011/11/blog-post.html :))

hristina on 1 февруари 2012 г. в 3:47 каза...

И аз като Зорница М. идвам да ти дам наградка :-)От доста време не си публикувала нищо , та просто ти даваме тема ;-) Хайде до скоро и да не забравиш да наминеш и при мен, когато тръгнеш с кошницата за награди:):):)

Публикуване на коментар

 

Cakewish Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez